Camping Mon Perin

Kamp Mon Perin sestavljata nekdanja kampa San Polo in Colone. Kamp ima več kilometrov dolgo raznoliko plažo, ki vključuje prodnate zalive in skalnate dele, ob plaži pa je tudi veliko senčnih delov. Gostom je na voljo brezplačni turistični vlakec, ki povezuje kamp in Bale. Za leto 2019 je predvidena izgradnja Paleo Park, ki je kombinacija tematskega vodno-zabavnega parka in izobraževalno-raziskovalnega poligona s ciljem spoznavanja arheološkega najdišča na obali Bal, kjer so l. 1992 našli ostanke dinozavrov.

Lega: med Rovinjem in Pulo, 6 km zahodno od kraja Bale.

Plaža: 9 km dolga plaža s prodnatimi zalivi in skalnatimi deli.

Namestitev: v mobilnih hišicah različnih tipov, opremljene z vrtno sedežno garnituro, WiFi, Klima, SAT TV, mikrovalovna pečica, aparat za filter kavo, parkirišče v coni. Dodatno (v vseh razen STANDARD in COMFORT): opekač za kruh, grelnik za vodo.

STANDARD: 24 m2 + 10 m2 pokrite terase, 2 spalnici (ena s francoskim ležiščem, druga s 3 ločenimi ležišči), kopalnica (prha/WC), ločen WC, kuhinjska niša in dnevni prostor. Največ 4 odrasli in 1 otrok.

COMFORT: 32 m2 + 10 m2 pokrite terase, 2 spalnici (obe s francoskim ležiščem), kopalnica (prha/WC), ločen WC, kuhinjska niša in dnevni prostor z raztegljivim kavčem (130×185 cm). Največ 4 odrasli in 1 otrok.

COMFORT PLUS: 32 m2 + 20 m2 pokrite terase, 2 spalnici (obe s francoskim ležiščem), 2 kopalnici (prha/WC), kuhinjska niša in dnevni prostor z raztegljivim kavčem (130×185 cm). Največ 4 odrasli in 1 otrok.

DELUXE: 32 m2 + 24 m2 pokrite terase, rustikalni zunanji izgled hišice, 2 spalnici (ena z zakonsko posteljo, druga z ločenima ležiščema), 2 kopalnici (prha/WC), kuhinjska niša in dnevni prostor z raztegljivim kavčem (130×185 cm). Največ 4 odrasli in 2 otroka.

DELUXE PLUS: 32 m2 + 24 m2 pokrite terase, pogled na morje, rustikalni zunanji izgled hišice, 2 spalnici (ena z zakonsko posteljo, druga z ločenima ležiščema), 2 kopalnici (prha/WC), kuhinjska niša in dnevni prostor z raztegljivim kavčem (130×185 cm). Največ 4 odrasli in 2 otroka.

VILLA PRESTIGE: 42 m2 + 36 m2 pokrite terase, 2 spalnici (ena z zakonsko posteljo, druga z ločenima ležiščema), 2 kopalnici (prha/WC), kuhinjska niša in dnevni prostor z raztegljivim kavčem (130×185 cm). Največ 4 odrasli in 2 otroka.

VILLA EXCLUSIVE: 40 m2 + 36 m2 pokrite terase, morska stran, 2 spalnici (ena z zakonsko posteljo, druga z ločenima ležiščema), 2 kopalnici (prha/WC), kuhinjska niša in dnevni prostor z raztegljivim kavčem (130×185 cm). Največ 4 odrasli in 2 otroka. Dodatno: opekač za kruh, grelnik za vodo.

Ponudba naselja: recepcija, trgovina, stojnice s sadjem in zelenjavo, bari in restavracije, trafika, turistični vlakec (vozi po kampu do kraja Bale).

Internet: brezplačen WiFi.

Bazeni: Paleo Park nov tematski vodno-zabavni park ter izobraževalno-raziskovalni poligon. Bazenski kompleks sestavljajo 3 bazeni (706 m2; bazen za odrasle, za otroke in z vodno masažo ter vroča kopel). Znotraj kompleksa so tudi restavracija, trgovina s spominki, otroško igrišče in otroški peskovniki z razstavo dinozavrovih kosti.

Šport: vodni park, mini golf, odbojka na mivki, namizni tenis, balinanje, najem koles in kolesarske poti, potapljanje, vodni športi.

Animacija: animacijski program v poletnih mesecih, otroško igrišče.

Domače živali: dovoljene, predhodna najava (doplačilo).

Cenik

Zaradi dinamike cen nam pišite (klik na gumb "Pošlji povpraševanje" spodaj) in pripravili vam bomo ponudbo.

Poglejte tudi