Pine Beach

Lega: Pine Beach Club Pakoštane se s svojo 1 km dolgo plažo nahaja znotraj 180.000 m² borovega gozda. Od Zadra je oddaljen 30 km, od Splita pa 120 km.

Plaža: Peščena plaža (edinstvena na Hrvaškem) v naravni laguni, nadvse primerna za majhne otroke (mini klub), čista voda, betonska, kamnita, prodnata; ležalniki na plaži, ter na določenih mestih tuš s sladko vodo.

Bivanje: Mobilne hišice Premium (4 + 2): površina 40 m2 ter 18m2 terasa, imajo dve dvoposteljni sobi s kopalnico, dnevno sobo in popolnoma opremljeno kuhinjo, ki vključuje vse, kar potrebujete (hladilnik, kuhalnik, mikrovalovna pečica). V dnevni sobi se nahaja pomožna postelja, tako da je namestitev možna za do šest oseb, možno pa je dodati tudi potovalno otroško posteljo, Sat Tv, Wifi, klimatizirana.  Posteljnina in brisače v hišici, končno čiščenje v ceni.

Storitevnajem hišice + all inclusive light
prehrana: polni penzion (samopostrežna zajtrk, kosilo in večerja ter voda, sokovi, vino in pivo iz avtomata), popoldanski prigrizek (sadje, pizzette, bruschette, brezalkoholna pijača v restavraciji). Zajtrk je od 7:30 do 10:00, kosilo od 12:30 do 14:15, večerja pa od 19:15 do 21:00.
šport: jadranje, tenis, aerobika, vodna aerobika, vaterpolo, badminton, odbojka na mivki, košarka, lokostrelstvo, kajak, judo, namizni tenis, balinanje,…
drugo: dnevna in večerna animacija za odrasle in otroke, varovano parkirišče, ležalniki na plaži, WiFi (omejeno);
v ceno ni vključeno: pijača in prigrizki v barih, izleti, najem koles, športne šole in instrukcije, masaža in sef.

Ponudba naselja: Restavracija, aperitiv bar, amfiteater za animacijo, sanitarije (vse obnovljene do leta 2012), varovano parkirišče, možnost uporabe faksa in računalnika, organizirano varovanje otrok (od 11.00 do 15.00), mini klub (4 – 10 let), plesna terasa, menjalnica, bar, sef na recepciji, TV salon.

Športna ponudba: Na voljo je 8 osvetljenih teniških igrišč, namizni tenis, košarka, odbojka na mivki, lokostrelstvo, balinanje, aerobika, jadranje, kajak, judo, balinanje, vaterpolo, badminton,… Vse šole so za doplačilo.

Domače živali: niso dovoljene

Prijava: po 14.uri

Odjava: do 10.ure

CenikPodrsaj levo ali desno za ogled celotnega cenika

Cenik je informativne narave in se cene lahko spremenijo glede na zasedenost hišic!

Redna cena do 11.09.2021

Cena v € na apartma/dan

Vrsta Storitev 29.5.-19.6. 19.6.-10.7. 10.7.-21.8.
4.9.-11.9. 21.8.-4.9.
MH 4 OS. ALL LIGHT 218 343 369
MH 5 OS. ALL LIGHT 228 353 379
MH 6 OS. ALL LIGHT 238 363 389
Min. bivanje 5 5 5
Prihodi vsak dan vsak dan vsak dan

Cena vključuje: najem mobilne hišice za do max 6 oseb, polni penzion (samopostrežna zajtrk, kosilo in večerja ter voda, sokovi, vino in pivo iz avtomata), popoldanski prigrizek (sadje, pizzette, bruschette, brezalkoholna pijača v restavraciji), šport (pod opis all inclusive light), posteljnina, brisače, končno čiščenje, animacija za otroke in odrasle, ležalniki na plaži (omejeno število), parkirišče, WiFi, turistična taksa.

Popusti: otrok do 4.leta brezplačno.
Doplačila: otroška posteljica ob predhodni rezervaciji 3€/dan, pijača v barih, izleti, rent a bike, športne šole.

Pošlji povpraševanje

  • DD dot MM dot YYYY
  • DD dot MM dot YYYY
  • Sporočilo

    PRIPOROČAMO! Riziko odpovedi je odstopnina, ki jo lahko potnik uveljavi v primeru neudeležbe potovanja zaradi določenih okoliščin. Več...
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Poglejte tudi