Oliva Green Camping

Lega:

Kamp Olivia Green Camping leži v kraju Tisno na otoku Murterju.

Plaža:

Plaža je betonirana.

Namestitev:

Na voljo je 9 tipov mobilni hišic oz. vil.

 

1/4 DELUXE VILLA:

Mobilna hišica Deluxe 1 /4 ponuja 2 spalnici z zakonsko posteljo ter 2 kopalnici. Polno opremljena kuhinja/dnevna soba. Pokrita terasa z 2 ležalnikoma in mizo. TV, klima, sef.

 

1/4 DELUXE VILLA (BAZEN):

Mobilna hišica Deluxe 1 /4 ponuja 2 spalnici z zakonsko posteljo ter 2 kopalnici. Polno opremljena kuhinja/dnevna soba. Pokrita terasa z 2 ležalnikoma in mizo. TV, klima, sef.
Pred hišico je bazen.

 

1/5 FAMILY VILLA:

Družinska mobilna hišica z 2 spalnicama. V eni spalnici je zakonsko ležišče, v drugi 3 postelje. 2 kopalnici. Pokrita terasa z 2 ležalnikoma. Klima, TV, sef.

 

1/5 FAMILY VILLA (BAZEN):

Družinska mobilna hišica z 2 spalnicama. V eni spalnici je zakonsko ležišče, v drugi 3 postelje. 2 kopalnici. Pokrita terasa z 2 ležalnikoma. Tv, klima, sef.

 

1/2 PREMIUM COUPLE:

Luksuzna mobilna hišica s pogledom na morje za 2 osebi. Ena spalnica z zakonsko posteljo, kopalnica s tušem, polno opremljena kuhinja/dnevna soba. Tv ni.

Ponudba kampa:

V kampu je urejena pasja plaža in tuš za pse.

V kampu deluje restavracija z morskimi specialitetami, kjer boste lahko ob večerih uživali v romantičnih sončnih zahodih. Večja trgovina je v kraju Tisno, manjša pa v sosednjem kampu.

Za otroke sta urejeni dve otroški igrišči, poleti nudijo animacijo za otroke in vodeno telovadbo za odrasle. Lokacija kampa je odlična za izlet na Kornate, ogled slapov reke Krke in Vranskega jezera. Organizirajo tudi izlete s kajaki po morju in Jeep safari izlete po notranjosti Dalmacije.

Domače živali:

Dovoljene

Cenik

Zaradi dinamike cen nam pišite (klik na gumb "Pošlji povpraševanje" spodaj) in pripravili vam bomo ponudbo.

Pošlji povpraševanje

  • DD dot MM dot YYYY
  • DD dot MM dot YYYY
  • Sporočilo

    PRIPOROČAMO! Riziko odpovedi je odstopnina, ki jo lahko potnik uveljavi v primeru neudeležbe potovanja zaradi določenih okoliščin. Več...
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Poglejte tudi